Саша Бажин изостави Младенович



21-10-2019 16:27 | Станко Димов

Бившата представителка на Топ 10 Кристина Младенович остана без треньор, след като Саша Бажин реши повече да не работи с нея. Новината съобщи лично Младенович, която използва социалните мрежи, за да изкаже разочарованието си от решението на Бажин.

Двамата работиха заедно от април тази година, като под негово ръководство Младенович успя да се върне в Топ 40 на ранглистата и записа 4 победи над тенисистки от Топ 10, в това число и над Наоми Осака, когато японката беше №1.

„Много съм разочарована от решението на Саша да не продължим нашето партньорство през следващия сезон. Наслаждавах се нашата работа, записахме някои големи победи и определено подобрих играта си“, написа Младенович в „Туитър“.

„Мисля, че двамата можехме да постигнем още много неща заедно, но няма как да променя мнението и решението му. От моя страна, аз съм горда с представянето ми през годината и прогреса, който записах. Ще продължавам да работя здраво, за да бъда още по-силна през 2020“.

Очаква се Саша Бажин да започне работа с Ким Клайстерс, която ще направи опит да се завърне в професионалния тенис следващия сезон.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини