Звонарьова се раздели с треньора си, приписват им връзка



27-04-2011 17:52 | Николай Драгиев

Първата ракета на Русия Вера Звонарьова се раздели със своя треньор Сергей Демьохин. Третата в световната ранглиста си има нов наставник - Карен Кротов, който вече я придружава по турнирите.

"Инициативата да привлечев в нашия щаб Карен бе на Вера. Аз не бях съгласен, тъй като имам свое виждане за играта й. Не мога обаче да поема отговорност за действията на друг човек. Реших да не съм част от този щаб, за да не навредя на Вера," коментира Демьохин.

Според някои спекулации Демьохин е бил повече от треньор на Звонарьова в тяхното сътрудничество. Слуховете свързват двамата интимно още заради начина, по който те се събраха да работят заедно.

През миналата година Демьохин бе треньор на друга руска тенисистка - Алла Кудрявцева. Тогава Звонарьова го моли да се включи в техните занимания.

Не след дълго Кудрявцева вече отказва да работи с Демьохин. "Мисля че имаше един вид ревност, тъй като може да съм обръщал внимание на едната повече, отколкото на другата. Не е леко да тренираш две състезателки," обясни тогава Демьохин.

СНИМКИ НА ПРОВОКАТИВНИЯ ДЕМЬОХИН!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини