Бургас приема фючърс турнир тази седмица



07-10-2019 10:31 | Tennis24.bg

През настоящата седмица на кортовете на ТК "Авеню" в град Бургас ще се проведе турнир за мъже от календара на ITF с награден фонд от 15 хиляди долара, носещ точки за световната ранглиста.

В турнира ще участват голяма част от най-добрите български тенисисти, както и представители на над петнадесет държави.

На кортовете на ТК "Авеню" зрителите ще могат да видят националите на България за Купа "Дейвис" Александър Лазаров, Александър Донски и Габриел Донев. В основната схема ще бъдат още младата надежда на българския тенис Симон Антъни Иванов и Васил Младенов.

"Уайлд кард" за основната схема ще получат още трима млади талантливи тенисисти - Антъни Генов - от клуба домакин Авеню, Пьотр Нестеров - шампион на Европа до 16 г. и Симеон Терзиев.

Представители на клуба домакин ще са бургазлията Веселин Киселков ТК "Авеню" , Антъни Генов ТК"Авеню" и Ивайло Дечев ТК "Авеню".

ТК "Авеню" ще бъде домакин за първи път на турнир от такъв ранг на ITF. След като вече домакинства Европейски летни купи до 14г, турнири втора и пета категория от календара на ITF. Надпреварата се организира от Община Бургас  ,ТК "Авеню" и Българска федерация по тенис.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини