Мъри търси в Уинстън-Сейлъм първа победа след операцията - жребий



Мъри търси в Уинстън-Сейлъм първа победа след операцията - жребий
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
17-08-2019 11:45 | Николай Драганов

Бившият №1 в света Анди Мъри ще вземе участие на сингъл във втори турнир след операцията си, която застрашаваше кариерата му. Това ще се случи в надпреварата от сериите ATP 250 в Уинстън-Сейлъм, а вече е ясен и съперникът на британеца в първи кръг.


Това ще бъде намиращият се под №72 в света Тенис Сандгрен от САЩ, определи жребият. Победителят от този мач ще се изправи във втори кръг срещу №2 в схемата Денис Шаповалов от Канада.


Мъри и Сандгрен нямат мачове помежду си досега в ATP тура. Американецът е четири години по-млад има една титла в кариерата си, а рекордното му класиране е №41 и датира от януари тази година. 


Анди се завърна на корта след операцията през лятото по време на тревния сезон, като успя да спечели титлата в Куинс. В Синсинати той се завърна за първи път и на сингъл, но загуби на старта от Ришар Гаске. Впоследствие французинът успя да стигне до полуфиналите, където ще спори за място на финал с Давид Гофен.


Поставен под №1 в схемата в Уинстън-Сейлъм е Беноа Пер. Участие в турнира ще вземат още Хуберт Хуркаш, Жоао Соуса, Даниел Еванс, Сам Куери, Лоренцо Сонего, Филип Крайнович, Алберт Рамос-Виньолас, Франсис Тиафо и други. 


ПЪЛЕН ЖРЕБИЙ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини