Кириос след тренировка на Мъри: Той е невероятен



18-06-2019 11:43 | Николай Драганов

Преди 1 година Ник Кириос игра срещу Анди Мъри на турнира в Куинс. Този сезон двамата няма да се срещнат там, тъй като британецът ще се завърне само за схемата на двойки, където си партнира с Фелисиано Лопес в първата си поява на корта от Australian Open насам.


Кириос и Мъри обаче са се засекли около тренировъчните тревни кортове в Лондон, а австралиецът призна, че е впечатлен от видяното.


"Страхотно е да го видя отново. Резултатите нямат значение. Всичко, което има значение, е да го виждаме отново на корта, щастлив да играе. Беше първият човек, който видях на тренировъчните кортове щом пристигнах и не можех да повярвам какво виждам", коментира Кириос, цитиран от официалния сайт на ATP.


"Невероятно е. Той е голям боец. Все още удря топката невероятно. Мисля, че двамата с Фелисиано са способни да победят всеки тази седмица. Бих платил, за да гледам мачовете им. Трудно ще ги победят. Той е легенда", не спести похвалите си Ник.


Относно своите очаквания за схемата на сингъл, австралиецът коментира: "Това е може би моето любимо време през годината. Обичам да играя на трева, много е забавно. Обичам и австралийското лято, но да съм в Лондон, когато времето е хубаво - трудно е да искаш повече от това.


Чувствам, че мога да постигна много. Имам доста добри победи на трева. Предстои ми тежък мач срещу тежък съперник, който спечели титла преди един ден. Искам да направя добре седмица, да намеря играта си". 


Съперник в първи кръг на Ник Кириос е шампионът от Хертогенбош - французинът Адриан Манарино. При победа Кириос ще срещне победителя от мача между Григор Димитров и Феликс Оже-Алиасим. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини