Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019



07-05-2019 16:06 | Tennis24.bg

Най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, тази година ще се проведе на 22 май в зала "Колодрум" в град Пловдив. Европейската столица на културата ще бъде горд домакин на събитията, популяризиращи българската музика, нейните създатели и изпълнители.

 След шестгодишно домакинство на церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио на единствения град носител на титлата БГ Град Посланик на българската музика – Благоевград, БГ Радио мести бляскавата церемония тази година в Пловдив – единствения европейски град – столица на българската музика за една година. А тя е огромна част от българската култура и идентичност и затова всички сме единодушни, че трябва да бъде достойно представена в годината, в която България има европейска столица на културата.

Традиционно, на най-авторитетната и тържествена музикална церемония в страната, се връчват статуетки, определени изцяло от слушателите на БГ Радио за награда на музикантите с най-впечатляващите постижения за изминалата година чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg.

И този път престижната сцена на Годишни Музикални Награди на БГ Радио ще даде летящ старт на новите български поп и рок хитове. А тази година – те са цели 8!

Сред тях е и „Несъвършен“ – нов хит сингъл от РУШИ, който издава нова музика за първи път от 10 години и избра да направи премиера на песента си именно на сцената на Годишни Музикални Награди на БГ Радио.

Нова песен ще представят и Братя Аргирови, които са избраниците на БГ Радио да получат единствената награда, чиито получател определя еднолично екипът на медията – БГ Вдъхновител 2019 на името на Ана Мария Тонкова.

На 22 май, освен дългоочакваните девет имена на победителите, публиката ще разбере и кои са последните неочаквани колаборации на българската музикална сцена. Участие в церемонията в зала Колодрум в Пловдив ще вземат 4Magic, Братя Аргирови, Графа, DARA, Jeremy?, Кирил Маричков, Криско, Любо Киров, Мария Илиева, Миро, Михаела Маринова, Михаела Филева, NDOE, Pavell & Venci Venc′, Поли Генова, Рафи, РУШИ, СкандаУ, TITA и още много любими бг звезди.

На сайта на БГ РАДИО до 00:00 ч. на 21 май се гласува за финалния етап в Годишни Музикални Награди 2019, в който се определят победителите във всяка една от деветте категории. NOVA ще излъчи церемонията по връчване на наградите на 25 май в 22:15.

И тази година победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото. Билети за церемонията, която ще се проведе в Пловдив в зала Колодрум на 22 май, се продават в мрежата на Eventim. Децата до 14 години влизат без билет, но без право на седящо място и с придружител.

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019 се реализират с подкрепата на VIVACOM, Дженерали Застраховане АД и Nescafѐ Dolce Gusto.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини