Федерер, Джокович и други приветстваха Торино



26-04-2019 08:41 | Николай Драганов

Новината, че Торино ще приеме финалите на ATP между 2021 и 2025 година беше посрещната с вълнение от повечето големи имена в тениса. Роджър Федерер, Новак Джокович, Кевин Андерсън, Борна Чорич и Фабио Фонини споделиха своето задоволство, че заключителният турнир, който събира най-добрите осем играчи през годината, отива в Италия.


"Това е вълнуваща нова страница за ATP Тура", написа Федерер в своя официален профил в социалните мрежи. "Тази надпревара е пътувала през историята, така че съм развълнуват да видя, че ще бъде в Торино след 2021-ва година. Сигурен съм, че играчите ще бъдат много радостни да играят там, а аз също се надявам да бъда част от това специално събитие", добави Новак Джокович.


Очаквано много доволен беше най-добрият италиански състезател в последните години и скорошен шампион от Монте Карло - Фабио Фонини. "Това е страхотен момент за италианския тенис. Ще приютим най-важния турнир. Играл съм в него на двойки през 2015-та и всички са много щастливи, когато имат шанса да участват. Радвам се, че нашата страна ще има възможност да допринесе към и без това най-добрата надпревара през сезона", коментира Фонини.


Да участва отново, когато турнирът отиде в Торино, си пожела и Кевин Андерсън, който сподели, че миналогодишното му участие, което беше дебютно за него, е било един от най-хубавите моменти в кариерата му. "Дано се видим, Торино", добави Борна Чорич. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини