Мъри се надява да започне тренировки през лятото



Мъри се надява да започне тренировки през лятото
Свързани играчи
Тагове
25-04-2019 11:24 | Tennis24.bg

Майката на Анди Мъри – Джуди, разкри, че британският тенисист се надява да може да започне тренировки на корт преди края на лятото, след като в началото на годината се подложи на операция за смяна на тазобедрена става.

Миналия месец трикратният победител в турнири от Големия шлем сподели, че вече не изпитва болката в бедрото, която го измъчваше последните няколко години, но възстановителният процес след операцията е дълъг. След отпадането си в първия кръг на Аустрелиън Оупън Мъри призна, че това може би е последният мач в кариерата му, но той вече е оптимист, че ще успее да направи завръщане.

“Все още е рано, ще трябва да изчакаме и да видим. Той е предпазливо оптимистичен, че ще може да започне тренировки на корт по някое време през лятото. За момента той не трябва да прави тежки натоварвания, което означава, че не може да тича в следващите три месеца, но вече удря топка срещу стена от статична позиция”, обясни Джуди Мъри преди британската преса.

Мъри се надява да последва примера на играча на двойки Боб Брайън, който се завърна на корта пет месеца и половина, след като се подложи на същата процедура. /БГНЕС

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини