Уил Смит снима филм за бащата на сестрите Уилямс



05-03-2019 11:48 | Николай Драганов

Холивудската звезда Уил Смит ще влезе в ролята на бащата на сестрите Винъс и Серина Уилямс, съобщава Deadline Hollywood.

 

Филмът е озаглавен "King Richard" и ще се фокусира върху ролята на Ричард Уилямс за развитието на живите легенди на американския тенис.


Лентата ще има за цел да покаже как Ричард Уилямс е започнал да тренира децата си още на 4-годишна възраст в Комптън, Калифорния, въпреки че няма опит в този спорт, преодолявайки трудностите и скептицизма, за да ги изведе до световна слава. 


Филмът е базиран на сценарий на Зак Байлин и ще разкаже подробности като тази, че Ричард Уилямс изготвил план от 78 страници за развитието на техните кариери, който в началото се е реализиран на окаяни публични кортове в квартала. 


Серина Уилямс е носител на 23 трофея от Големия шлем, докато Винъс разполага със 7 от най-ценните отличия. Серина печели първата си титла на US Open през 2009-та година, докато Винъс успява година по-късно за първи път на Уимбълдън. Двете имат и 14 титли от Големия шлем на двойки. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини