Емоционално завръщане на Надал в Акапулко



26-02-2019 16:43 | Станко Димов

Преди 12 месеца, Рафаел Надал беше принуден да се откаже от участие от турнира в Акапулко в последния момент, след като получената по-рано на Australian Open травма „се обади“. Тази година световният №2 се завърна в Акапулко и е готов да излезе на корта за първи път след загубата от Новак Джокович на финала в Австралия.  

32-годишният испанец е двукратен шампион в Акапулко, а тази година е и водач в схемата, където личат още имената на играчи като Александър Зверев, Хуан Мартин дел Потро и др.

„Миналата година преживях голямо разочарование тук. Трябваше да се откажа в последния момент, беше ми много трудно. Но, сега съм развълнувам, че отново съм тук“, коментира Надал, който стартира тази нощ с двубой срещу Миша Зверев.

„Всичко тук е страхотно – мястото е красиво, има добра атмосфера на корта. Ще се опитам да покажа най-доброто, на което съм способен. Винаги съм идвал пределно мотивиран тук. Понякога нещата ми се получаваха, понякога не.  Но желанието ми за игра винаги е било налично“, коментира Надал.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини