Треньор №1 при подрастващите с картина от известна художничка03-01-2019 18:24 | Tennis24.bg

Избраният за треньор №1 на подрастващи в анкетата на Viasport.bg за 2018 г. ще си тръгне от церемонията с картина на известната пловдивска художничка Неда Начева. Тя определя себе си като художник на интуитивната живопис, провокиращ своя вътрешен свят чрез четката и аромата на терпентин. Нейни картини притежават колекционери и ценители както от България, така и от Канада, Бразилия, Великобритания и др.

Анкетата на Viasport.bg, S Media и Фондация „Играй с Развитие“ се провежда за осма поредна година и излъчва чрез гласуване на спортните журналисти 10-те най-добри млади спортисти на България (до 19 г.), както и треньор, и отбор №1 при подрастващите. За втора поредна година S Media ще връчи и приз „Воля за победа“. "Играй с Развитие" също ще връчи специална награда.
 
През годините за най-добри треньори са били избирани Камелия Дунавска (художествена гимнастика, 2013 г.), Александър Димитров (футбол, 2014 г.), Драган Иванов (волейбол, 2015 г.), Асен Пандов (шорттрек, 2016) и Ангел Стойков (футбол, 2017).
 
Тазгодишната церемония по връчване на наградите ще се проведе на 6 януари 2019 г. (неделя) от 13 часа в ОСК „Лозенец“ в София.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини