Шарапова с първа победа от септември насам



Шарапова с първа победа от септември насам
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
31-12-2018 16:32 | Tennis24.bg

Мария Шарапова се класира за втория кръг на турнира в Шънчжън (Китай), след като се наложи с 6:2, 7:6(3) над представителката на Швейцария Тимеа Бачински. Поставената под номер 5 в схемата Шарапова записа 23 печеливши удара в първия си мач след Откритото първенство на САЩ през септември.

В следващия кръг Шарапова ще играе със 17-годишната представителка на домакините Синюй Ван, която се справи в два сета с друга китайка - Сун Ин.

Голямата изненада на деня поднесе сръбкинята Ивана Йорович, която отстрани поставената под номер 2 в схемата Каролин Гарсия (Франция). Йорович победи с 6:4, 6:2 след час и половина игра, като и в двата сета успя да триумфира, макар да допускаше пробиви още при първото си подаване.

С турнира се раздели и любимката на китайската публика Цян Ван. Поставената под номер 3 в схемата Ван загуби с 3:6, 3:6 от американката Алисън Риск.

Напред в турнира обаче продължава поставената под номер 1 в схемата Арина Сабаленка. Белорускинята навакса сет пасив, за да се наложи с 3:6, 6:3, 6:1 над германката Татяна Мария.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини