Фенът на Милан Джокович поздрави Роналдо (видео)



13-11-2018 12:10 | Николай Драганов

Уикендът беше добър за футболната суперзвезда Кристиано Роналдо. Портагулецът вкара първия си гол на легендарния Сан Сиро при победата на неговия Ювентус над Милан. 


Но понеделникът също беше специален за Роналдо, който изгледа на живо победата на Новак Джокович над Джон Иснър на ATP финалите в Лондон.


"Носех цветовете на неговия отбор тази вечер. Сигурно е бил щастлив да види това", коментира Ноле, който беше облечен в бяло и черно. Сърбинът обаче е известен като голям почитател на Милан.


Това не е първият случай, в който Роналдо гледа тенис на живо. През миналата година той беше на трибуните за мача на Рафаел Надал срещу Ноле на "Мастърс" турнира в Мадрид. 


В Лондон португалецът беше със семейството си, като дори беше намесен в събития за миг, когато опита да улови една отскочила в трибуните топка, но без да се справи така добре, както умее с краката. (виж видео) 


"Страхотно е да имаме такава голяма футболна и спортна звезда на трибуните, за да гледа тенис. Той идваше и в Мадрид да гледа Рафа, Роджър и мен. Фен е на тениса. Това е наистина чудесно", добави Джокович.


"Роналдо е една от най-големите спортни звезди в последното десетилетие. Страхотно е за нашия спорт да бъде сред нас. Видях, че беше там със семейството си. Нямах възможност да го видя след мача, но се надявам да имам тази възможност по-късно през седмицата", коментира още Ноле.


Със или без Роналдо на трибуните, Джокович ще изиграе втория си мач в Лондон в сряда срещу Александър Зверев. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини