Дулко отказва да играе за родината заради любимия



28-03-2011 11:20 | Станко Димов

Една от най-добрите състезателки на двойки – Хисела Дулко, няма да вземе участие в двубоите на Аржентина срещу Япония през лятото. Причината за това решение е повече от основателна – чаровната тенисистка ще се омъжва за футболиста на Реал (Мадрид) Фернандо Гаго.


Щастливото събитие ще се състои през месец юли, който се очертава да бъде напълно „свободен” от към професионални ангажименти за двамата.

 

И докато футболният сезон ще е приключил и Гаго ще може спокойно да се отдаде на почивка, то не може да се каже същото за служебните ангажименти на Дулко.

 

Все пак има вариант Гаго също да е ангажиран (родината му ще участва на Копа Америка, но засега халфът не влиза в плановете на националния селекционер Батиста).

Влюбените се познават от 2009 година, когато Фернандо посещава мач на Хисела в Мадрид. Интересното е, че Дулко е с година по-голяма от своя избраник, който е на 25 години.


От друга страна лятото е сред натоварените периоди на тенисистите. Пред любовта обаче трябва да се правят компромиси и Дулко е пример за това.

 

Любов от пръв поглед за Фернандо и Хисела (снимки)




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини