Радванска обмисля да прекрати кариерата си



30-10-2018 14:06 | Станко Димов

Бившата №2 в света Агниешка Радванска разкри, че в следващите няколко седмици ще реши дали ще продължи кариерата си или не. Полската тенисиста страда от чести контузии, като най-сериозният проблем се оказа в крака.

„Това е нерешим случай, няма операция, която да помогне. Без значение дали съм обула високи токчета или спортни обувки, болката е налице. Казано просто - левият ми крак е толкова смазан, че не може да функционира нормално. Всичко се подува, веднага излизат възпаления. Понякога получавам крампи посред нощ. Дори инжекциите не помагат“, коментира 29-годишната тенисистка пред полската преса.

Радванска не е участвала в турнир от септември насам. Обшо през годината тя записа едва 28 участия. На този етап полякинята е категорична, че няма представа дали някога изобщо ще се върне в игра.

„Плановете ми за бъдещето са свързани с много рехабилитация. Ще се опитам да остана здрава и да достигна 100% от формата си. Следващите няколко седмици ще покажат дали ще успея да се върна на корта незабавно и дали изобщо ще мога да се върна. Не съм заявила нито един турнир за 2019-а, защото самата аз не знам кога ще се върна“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини