Адриан Андреев срещу американец на полуфиналите



Адриан Андреев срещу американец на полуфиналите
Свързани играчи
Тагове
26-10-2018 17:24 | Tennis24.bg

Адриан Андреев ще играе срещу Брендън Накашима от САЩ на полуфиналите на полуфиналите в Чънду, Китай. Финалния "Мастърс" за юноши събира осемте най-добри юноши за годината.
 
В последната среща от предварителната група Андреев отстъпи с 4:6, 5:7 на №1 в световната ранглиста Чун Цън от Китайско Тайпе за 90 минути игра. Още прези този мач Адриан си беше осигурил класиране за полуфиналите. Преди това поражение Андреев постигна две убедителни победи без загубен сет.

Чун Цън е първи поставен в схемата. През тази година Цън спечели титлите при юношите на Ролан Гарос и Уимбълдън, а освен това игра финал на Аустрелиън оупън и полуфинал на US OPEN. Така Андреев завърши на второ място в предварителната група и на полуфиналите ще играе срещу Брендън Накашима от САЩ. Накишима победи с 4:6, 6:3, 6:3 Лорнецо Мусети от Италия и спечели първото място в другата група. Брендън Накашима е №13 в световната ранглиста.

"Все още изпитвам болки в гърба, но след като завърши турнира ще имам време за почивка. Не съм много разочарован от загубата, защото вече си бях гарантирал класиране за полуфиналите. Това е доста добър опит да играя още един мач на този турнир, така че днес беше добре" заяви Андреев след двубоя срещу Цън.

В другата полуфинална среща съперници ще бъдат олимпийския шампион Юго Гастон от Франция и Чун Цън от Китайско Тайпе.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини