ЗД Евроинс АД спечели награда в конкурса Застрахователи на обществото 201802-10-2018 15:17 | Tennis24.bg

За втора поредна година „Застрахователно дружество Евроинс“ АД бе отличено с награда за своята корпоративна социална отговорност през годината и по-специално за каузата си за осигуряване на средства за летен, рехабилитационен лагер на двадесет и три деца с тежки физически увреждания, пребиваващи в Комплекс за социални услуги за деца с увреждания– гр. Роман.

„Ние от „ЗД Евроинс“ АД, като социално отговорна компания, осъзнаваме своя ангажимент към обществото и се стремим да дадем своя принос за развитието му както в икономически, така и в културен и социален аспект. Регулярно инвестираме средства и човешки ресурси в подкрепа на редица инициативи и проекти с цел да помогнем за повишаване качеството на живот и благосъстояние на нашето общество. Също така се стараем да подпомогнем развитието и интеграцията на определени социални групи със специфични нужди“, сподели Евгени Игнатов, изпълнителен директор на дружеството.

Конкурсът „Застрахователи за обществото“, организиран от Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери, се провежда за четвърта поредна година и е израз на споделеното разбиране на всички участници на пазара, застрахователни компании и застрахователни брокери, за отговорността на бизнеса към устойчивото развитие и благополучие на обществото.

Останалите отличени инициативи са „Приказки за добрината“ на „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ ЕАД и „Устойчиво развитие!“ на „Дженерали Застраховане“ АД .

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини