Последен шанс за Григор - не пропускайте и точка от US Open с FlashScore.bg



27-08-2018 14:05 | Tennis24.bg

Григор Димитров изпраща определено не особено сполучлив сезон, особено сравнен с бляскавото му представяне миналата година, когато успя да стигне до номер 3 в ранглистата на АТП. Все пак най-добрият български тенисист ще има още един голям шанс за "поправителен" и той ще е на започналия вече последен турнир от Големия шлем - US Open.

Това е едно от събитията от годината, които истинският спортен фен не пропуска. Независимо дали сте още по плажовете или вече сте се върнали към работното ежедневие, с FlashScore.bg гарантирано няма да изпуснете и точка от Откритото първенство на САЩ!

Защото това е водещият livescore в България и в глобален мащаб, с помощта на чиито известия (push notifications) научавате за всяка промяна на резултатите на любимите си отбори и спортисти. Без секунда забавяне!   

Свалете сега безплатното приложение на български от линковете по-долу:

Андроид - ТУК

iOS - ТУК

за да станате един от 50+ милиона доволни потребители, които вече избраха FlashScore за своя livescore услуга. Ето защо:

1. Несравним обхват на покритие на спортни събития
Никоя друга услуга за резултати не може дори да се доближи до покритието на FlashScore - повече от 30 спорта и над 5000 състезания по целия свят, включително над 1000 футболни лиги и турнири. Шансът е, че ще намерите доста надпревари, за които до този момент дори не сте чували. И не спираме да добавяме още повече!

2. Скорост
Показател, който винаги ни е определял и поставял на първо място! През годините екипът на FlashScore е правил десетки сравнителни тестове за бързината на обновяване на резултатите с конкурентните услуги и винаги е излизал като победител от тях. Не вярвате? Сравнете сами и се убедете!

3. Постоянни и качествени ъпдейти
FlashScore никога не се задоволява с вече постигнатото, а винаги се опитва да подобри още и още качеството на предлаганите продукти - и на приложенията, и на уебсайта. Така например съвсем наскоро добавихме и името на голмайстора към известията ни за попадения във футбола (за Андроид). Освен това обновихме визията на уебсайта ни и до момента отзивите са повече от положителни. Разбира се, винаги приемаме и обръщаме внимание на мнението на потребителите ни, записвайки и анализирайки внимателно предложенията и предпочитанията им.  

Така че очаквайте още много обновления и подобрения!

Можете да свалите приложението на FlashScore.bg от следните линкове:

Андроид -
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.FlashScore_bg&utm_source=bgfootball.com&utm_medium=web

iOS -
https://itunes.apple.com/bg/app/applestore/id936930270?pt=1147220&ct=bgfootball.com&mt=8

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини