Чилич си пожела Надал за партньор на двойки



25-08-2018 11:06 | Николай Драганов

Шампионът от US Open 2014 Марин Чилич отговори на въпрос на свой почитател в "Туитър" относно това кой партньор би си избрал за участие в схемата на двойки в Ню Йорк. 


"Ще посоча Надал", призна 29-годишният хърватин. "Той играе толкова интезивно, включително и на двойки. Спечелил е много турнири. Да получа възможност да играя с него ще бъде страхотно, така че се надявам да стане някой ден", добави Чилич.


Световният №7 коментира и постижението на Новак Джокович, който успя да оформи своя кариерен "Златен Мастърс" преди седмица в Синсинати. 


"За да направиш това, което никой в историята не е успявал, ти трябва невероятно постоянство, което Новак показа. Това показва неговата психическа сила, винаги е надъхан и подлага себе си на изпитания. Той е един от най-добрите в тура в това. Очевидно отново играе най-добрия си тенис, който е сред най-добрите изобщо. Шапки долу и късмет", каза хърватинът.

 

Чилич ще започне тазгодишната си кампания в Ню Йорк срещу Мариуш Копил, а във втори кръг го очаква квалификант. В трети пък е възможен един измежду Алекс де Минор, Таро Даниел, Франсис Тиафо или Адриан Манарино.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини