Мачът на Григор Димитров пряко по MAX Sport 1 и на Live.A1.bg



07-08-2018 16:58 | Tennis24.bg

Първият мач на Григор Димитров от ATP Masters 1000 турнира в Торонто срещу Фернандо Вердаско ще бъде предаван пряко в ефира на MAX Sport 1, както и като pay-per-view на платформата Live.A1.bg.

Двубоят е последен – пети – на втория по големина корт National Bank Grand Stand и се очаква да започне след 03:00 часа в сряда сутрин българско време. Заради неблагоприятните условия в канадския град и честите летни дъждове обаче е възможно началото на мача да закъснее.

Това ще е шестият сблъсък между Димитров и Вердаско като испанският ветеран има предимството от 3 срещу 2 успеха. Вердаско взе и двата мача помежду им през този сезон – с 2:1 сета на твърдите кортове в Индиън Уелс и с категоричното 3:0 сета на Ролан Гарос.

Димитров трябва задължително да гони победата срещу Вердаско, тъй като миналата година на Откритото първенство на Канада отпадна на 1/8-финалите и има да защитава точки за световната ранглиста.

Българинът се нуждае от силно представяне ако иска да запази шансовете си да се класира за Финалния Мастърс в Лондон, титлата от който спечели в края на миналата година. Досега българинът има записани един полуфинал и един четвъртфинал в Откритото първенство на Канада.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини