Иванович: Загрях добре за Маями



17-03-2011 13:43 | Станко Димов

Французойката Марион Бартоли е на прага на завръщане в Топ 10 на WTA, след като за първи път в кариерата си се класира за полуфинал в Индиън Уелс. Това стана възможно, след като Бартоли надви Ана Иванович, записвайки 17-та победа от началото на сезона - 6:4, 7:6.

 

Повече от нея имат само Ким Клайстерс и Пън Шуей (по 18). Освен това надпреварата в Индиън Уелс е седма за Марион през годината.


"Не се чувствам изморена, напротив. Много се забавлявам от това, което правя. По света има толкова много деца, които биха искали да бъдат на мое място в този момент. Разбира се, че понякога чувстваш умора от всичките турнири и пътувания, но в края на деня това няма значение. Пак повтарям - щастлива съм от това, което правя", коментира Бартоли.


От своя страна Ана Иванович разкри, че не се е възползвала по най-добрия начин от възможностите, които са се открили пред нея в течение на мача.


"При 4:4 в първия сет Бартоли направи няколко страхотни удара. Проби ме, след което затвори сета. Загубих няколко сервис-гейма но като цяло не мисля, че сервирах лошо. Разочарована съм от грешките от форхенд, които направих, не от сервиса си", сподели бившата номер 1 в света.


"Не съм очаквала, че ще стигна толкова далеч в Индиън Уелс. Мисля, че направих една страхотна подготовка за битките в Маями. От днешния мач с Бартоли пък мога да си изкарам доста поуки", каза още усмихнатата сръбкиня.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини