Спекулации: Бруклин Декър отвлечена



17-03-2011 11:54 | Станко Димов

Супермоделът на Sports Illustrated и настояща съпруга на Анди Родик - Бруклин Декър липсва от няколко дни, твърди сайтът WWN. Последно тя била видяна на парти при своята приятелка и колежка Ирина Шейк, но все още не се е прибрала у дома.


От сайта предполагат, че в изчезването е замесена не по-малко сексапилната Шейк, която е гадже на футболиста на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо. Докато тенис звездата Анди Родик разбере къде се е запиляла жена му, WWN лансират друга версия.

 

Вижте уникалната водна сесия на Бруклин Декър


Въображението на журналистите свърза историята със заговор от страна на Русия. Рускинята Ирина Шейк, чието истинско име е Шейхисламова е набедена за шпионин, подобно на популярната вече Анна Чапман. Шейк се опитвала да вербува Бруклин Декър и затова я отвлякла.

 

Анди Родик подозирал конспирацията и се обърнал за помощ директно към президента Обама и бившия руски държавен глава Владимир Путин. От Белия дом обаче му отказали. "Президентът не обича Родик, нито тениса", бил отговорът на вътрешен човек там.

 
Защо пък Шейк ще отвлича Декър? Според версията на WWN тя имала за задача да вербува всички свои секси колежки за шпиони на Русия. Планът бил ръководен лично от Путин, който искал да създаде шпионска мрежа от модели, които с чар и сексапил да се докопват до информация за тайните планове на различни правителства.

Силвио Берлускони, който е пристрастен към манекенките също бил замесен в плана на Путин. И наистина - нещата могат да излязат извън контрол, ако едрогърдите красавици бъдат въвлечени в конспирацията.

 

Текст: Lifestyle.bg




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини