Кербер: Тенисът е моята работа и моят живот, но...



17-07-2018 09:23 | Николай Драганов

Шампионката от Уимбълдън Ангелик Кербер заяви в интервю за Bild, че е изключително горда да има във витрината си трофеите в три от четирите турнира от Големия шлем. Това обаче далеч не означава, че германката смята да спира до тук - както в кариерата си, така и в живота.


В интервю за Bild Ангелик коментира семейното си положение и разкри, че няма човек до себе си. "Очаквах този въпрос. Не бързам за никъде. Обикновено тези неща се случват, когато не ги очакваш. Така стоят нещата, всичко ще се нареди", коментира Кербер относно това дали има приятел.


На този етап, нейният приоритет е тениса. "Отказването ми е далеч, няма проблем", каза тя. А относно живота извън корта, германката добави: "Тенисът е моята работа и моят живот, но когато се прибера у дома, аз не съм играч. Опитвам се да живея нормално, както всяка жена на моята възраст", разкри тя.


Запитана дали сега ще постави като своя основна цел "Ролан Гарос", за да завоюва кариерен Голям Шлем, Кербер отвърна: "Да спечеля трета титла от Шлема е невероятно, особено на Уимбълдън. Както и друг път съм казвала, това е турнирът, за който винаги съм мечтала. Научих много в Австралия и Ню Йорк, както и от първия финал в Лондон. Да спечеля три различни турнира от Шлема - това е най-доброто нещо. Относно клея - ще видим в бъдеще. Има дълъг път до там".

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини