Джокович джуниър бил копие на Новак



14-03-2011 15:51 | Станко Димов

Световният номер 3 Новак Джокович сподели, че по-малкият му брат Джордже има потенциал един ден да спечели титла от Големия шлем. Сърбинът, който от началото на сезона няма загуба на сингъл, се пусна заедно с другия си брат Марко в надпреварата на двойки в Индиън Уелс.


Ноле обаче е уверен, че 15-годишният му брат Джордже, който тренира в академията на Ник Болетиери във Флорида, сериозно върви по стъпките му.


"Джордже е много талантлив. Преди няколко дни Ракек Щепанек, който тренира с брат ми известно време дойде и ми каза, че Джордже има същия форхенд като моя", разкри Новак.


"Много се радвам да видя, че братята ми, особено малкият, се представят добре на корта. За тях не е никак лесно, защото изявите им се следят изкъсо. Това го поставя под напрежение да не засрамят нашето име.

 

Определено за тях това не е най-добрата ситуация, но мисля, че могат само да станат по-силни. Те са истински бойци. Наясно са, че трябва много да се борят, за да започнат да печелят на корта", коментира 23-годишният Новак Джокович.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини