Пат Кеш: На Джокович му липсва гняв, твърде е щастлив



13-06-2018 10:45 | Николай Драганов

Бившият №4 в света Пат Кеш направи любопитен коментар по адрес на Новак Джокович и неговата форма. Последният наистина голям успех на сърбина дойде на "Ролан Гарос" през 2016-та година, а оттогава Ноле преминава през турбулентен период в кариерата си, съпътстван и от контузии.


Именно спечелването на първата титла от Откритото първенство на Франция беше и последната голяма цел на Джокович, като след нея самият той е признавал, че е изгубил част от страстта си към играта. И макар многократно след това сърбинът да е посочвал, че вече има огромно желание отново да печели, това засега така и не се случва.


"Мартина Навратилова веднъж ми каза: загубих своя инстикт на убиец. Бях щастлива, спокойна, дори когато губя. Трябва да имам гняв в себе си, за да показвам най-доброто". Аз бях същия", коментира Пат Кеш и направи връзката с Новак Джокович: "Новак е някак твърде щастлив, твърде миролюбив". 


В сезона на клей Джокович записа добри резултати, като победи на два пъти Кей Нишикори, а също така на "Ролан Гарос" достигна до четвъртфиналите и в някои моменти заганта за най-добрите си дни. След драматично поражение от Марко Чекинато, в което сърбинът имаше физически проблеми той призна, че не знае какво му предстои, но вчера стана ясно, че той е приел покана за участие на турнира в Куинс. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини