Наредиха Григор сред разочарованията на Ролан Гарос



12-06-2018 13:16 | Станко Димов

Григор Димитров е сред големите разочарования на вече изминалия „Ролан Гарос“. Това мнение изразиха редакторите от сайта Tennis365.com, които направиха класация за големите печеливши и големите губещи на турнира във френската столица. Българинът, заедно с Елена Остапенко, оглавява списъка при губещите.

Ето какво пишат от Tennis365.com за представянето на Григор Димитров на „Ролан Гарос“:

„Чакането за достигането до втората седмица на „Ролан Гарос“ продължава за Григор Димитров, който в своите 8 визити в турнира само 3 пъти е достигал до третия кръг. Поставеният под №4 в схемата Димитров страда много срещу Джаред Доналдсън във втория кръг и не беше изненада, когато беше изхвърлен от Фернандо Вердаско в третия кръг.

Той разкри след поражението, че „ще се отдръпне малко от тениса“. Надяваме се, че ще видим изцяло концентриран и презареден Димитров, който да бъде готов да се изправи срещу Роджър Федерер и компания на Уимбълдън“.   

Другият голям губещ в турнира, според въпросното издание, е Елена Остапенко. Латвийката спечели титлата през 2017-а, а тази година отпадна в първия кръг.

От изданието не пестят критики и към организаторите, отбелязвайки многото празни трибуни през цялото времетраене на турнира, както и липсата на система за видеонаблюдение – „Ястребово яко“. Отбелязана е и липсата на „достатъчно класни тенисисти“, като се визира отсъствието на Роджър Федерер и Анди Мъри, както и слабата форма на Новак Джокович и Стан Вавринка.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини