ЗД Евроинс спечели приза Най-динамично развиващо се застрахователно дружество за 2017г06-06-2018 10:20 | Tennis24.bg

На 30 май 2018г. в София Хотел Балкан за десета поредна година бяха връчени наградите „Най-добър застраховател на годината“ организиран от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване.

„Застрахователно дружество Евроинс“ АД спечели приза в категорията „Най-динамично развиващо се застрахователно дружество“ за 2017г. Наградата бе връчена от вицепремиера Валери Симеонов.

В категорията „Застраховател на годината в общото застраховане” призът спечели Булстрад Виена Иншурънс Груп.

В категорията „Застраховател на годината в животозастраховането” наградата спечели ДЗИ Животозастраховане.

Събитието бе уважено от вицепремиера Валери Симеонов, министъра на труда и социалната политика Бисер Петков, както и от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавни институции, регулаторни органи, академични среди, бизнеса и синдикатите.

За „ЗД Евроинс“ АД и „Евроинс Иншурънс Груп“ АД
„Застрахователно дружество Евроинс“ АД е част от „Евроинс Иншурънс Груп“, една от най-големите независими застрахователни групи в Централна и Югоизточна Европа. Компанията оперира в седем държави в региона, Русия и Украйна. Има над 8% пазарен дял в България, Румъния и Македония и над 2100 служители. www.euroins.bg www.eig.bg.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини