Ясни са полуфиналистките на държавното лично за жени



06-03-2018 23:00 | Tennis24.bg

Днес в зала „София“ се изиграха осминафиналите и четвъртфиналите на Държавното лично първенство на закрито жени. Напреварата е от организирана от Българска Федерация по Тенис.

На полуфиналите ще играят Габриела Михайлова ТК "Сливен 92" срещу Хюлия Велиева ТК "Про спорт", гр.София и Петя Аршинкова ТК "Левски", гр.София срещу Невена Георгиева ТК "Левски", гр.София.

Първата поставена Габриела Михайлова трябваше да изиграе три сета за да победи Зиновия Ванева на четвъртфиналите. Втората в схемата Петя Аршинкова загуби само пет гейма в днешните си два мача. Третата поставена Хюлия Велиева постигна две убедителни победи в два сета. Невена Георгиева трябваше да изиграе два трисетови двубоя за да стигне до полуфиналите.

Полуфиналните срещи ще започнат в 9.00 часа в зала „София“.

Ясни са и полуфиналистките в турнира на двойки. Виктория Очева и Александра Караманолева ще играят срещу Цвети Йотова и Александрина Илиева, а Лютфия Велиева и Хюлия Велиева ще срещнат Даря Шаламанова и Елена Кралева

Държавното първенство за жени ще завърши на 8 март в зала „София“. Датата на финалната среща съвпада с празника на жената - 8 март.

Програма:
07.03.18 - 1/2 единично + 1/2 двойки
08.03.18 - финал единично + финал двойки.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини