Серина излиза на корта срещу Бартоли в понеделник



03-03-2018 10:16 | Николай Драганов

Доскоро изглеждаше невероятно Серина Уилямс и Марион Бартоли да се срещат отново в игра на корта, но ето че само след няколко дни това ще се случи - макар и в демонстративен двубой.


На 5-ти март в "Медисън скуеър гардън" в Ню Йорк двете като част от Tie Break Tens двете ще участват в схема в осем играчи, започвайки от четвъртфиналите. 


Мачовете ще бъдат във формат до 10 точки в един единствен супер тайбрек. Бартоли и Серина ще се срещнат в един от четвъртфиналите, а победителката ще се изправи срещу Сорана Кърстя или Джан Шуай. 


В турнира ще участва и бившата №5 Даниела Хантухова, която ще се изправи срещу Коко Вандевеге, а победителката ще срещне Елина Свитолина или Винъс Уилямс.


Марион Бартоли обяви завръщането си на корта в края на миналата година, като се очаква първият и официален турнир да бъде в Маями, където ще участва с "уайлд кард". Тя прекара близо 4 години далеч от тениса, след като се оттегли доста изненадващо след титлата си на Уимбълдън. 


В Маями се очаква да видим на корта отново и Серина Уилямс, която също получи "уайлд кард". Американката е осемкратна шампионка от тази надпревара. 

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини