Спечелете билети за турнира в София с Tennis24.bg



Спечелете билети за турнира в София с Tennis24.bg
Свързани турнири
Тагове
22-01-2018 17:06 | Tennis24.bg

Питаме ви – кои ще спечелят титлите при мъжете и жените от Откритото първенство по тенис на Австралия? Можете да спечелите билети за започващия в началото на февруари АТР 250 турнир в София, на който ще видим в игра Спортист №1 на България за миналата година и действащ шампион в надпреварата Григор Димитров.

Давайте вашите прогнози с коментар от профила ви във „Фейсбук“ под ТАЗИ СТАТИЯ. Прогнозите ще се приемат до 16:00 часа във вторник, 23-и януари. Първите петима познали шампионите при мъжете и жените на Australian Open ще получат по два билета за турнира в София.

Първият познал ще получи два билета за финала, вторият – за полуфиналите, третият – за четвъртфиналите, четвъртият – за осминафиналите (II кръг), а петия – за I кръг.

За да няма измами, във вторник, точно в 16:00 часа, когато приключва възможността за прогнози, от екипа на сайта ще направим скрийншот на всички дали своите прогнози. В резултат на въпросните скрийншоти, след като станат известни двамата шампиони, ще обявим имената на петимата печеливши.

Екипът на сайта пожелава успех на българските представители на Australian Open – Григор Димитров и Адриан Андреев, както и на всички, които ще се включат в играта с прогнозите.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини