Кузманов за трета година с уайлд кард в София



10-01-2018 16:26 | Tennis24.bg

Националът за Купа "Дейвис" Димитър Кузманов ще получи "уайлд кард" за основната схема и н третото издание на АТР 250 турнира в София.


"Кузманов показа постоянство при успешните си представяния в международните турнири през цялата година. Особено важни са тези в края на годината. С добрите си резултати в Южна Америка той отново доказа добрата си физическа форма. От голямо значение са и себераздаването и добрите му резултати в мачовете за националния отбор, така че мястото му сред най-добрите в София е вече извоювано и заслужено“, каза капитанът на отбора за Купа "Дейвис" Тодор Енев.


Голяма и много престижна награда ще получи победителят в Държавното първенство по тенис за мъже в зала – шампионът на България ще получи „уайлд кард“ за основната схема на турнира от сериите АТП 250 DIEMA XTRA Sofia Open 2018.


Турнирът ще се проведе от 23 до 28 януари в зала „София“. Заявките започнаха, а интересът е огромен. Очертава се най-силното държавно първенство от години. Шампионът за 2018 г. ще бъде награден лично от двукратния шампион на двойки на Australian Open, турнирният директор на DIEMA XTRA Sofia Open Пол Макнами.


„Да се състезаваш директно в мачове за спечелването на „уайлд кард“ за DIEMA XTRA Sofia Open е страхотна инициатива. Въведохме този подход на Откритото първенство на Австралия още преди години и той дава много добри резултати. Не само защото спечелилият ще заслужи тази голяма награда заради победите си, но така и ние знаем, че той се намира в добра форма за турнира“, заяви Пол Макнами.


Интересът към DIEMA XTRA SOFIA OPEN, чиято основна схема започва на 4 февруари, е много голям. Билети може да купите онлайн от eventim.bg  и в мрежата в цялата страна – на касата на „Арена Армеец“, в билетния център на НДК и на касата с удължено работно време в The Mall в София, в бензиностанции OMV, Orange, „Технополис“, Usit Colours и в Български пощи.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини