Стефан Цветков е избран за две от основните комисии на ITF



07-12-2017 13:29 | Tennis24.bg

Президентът на Българска федерация по тенис и член на Борда на Международната тенис федерация Стефан Цветков е избран за съпредседател на Турнирния съвет (Tournament Council) и за член на Работната група за нови възможности (New Properties Taskforce) на Международната тенис федерация (ITF) за периода 2018–2019 г.Турнирният съвет поставя за цел да работи заедно със Световната мъжка тенис асоциация – ATP, Световната женска тенис асоциация - WTA и Гранд Шлем нациите.

Работната група за нови възможности на ITF ще изследва и разработва нови събития и формати, които да се включат в световния тенис календар.

Следващите няколко години ще са особено важни за Международната тенис федерация, за да се постигнат заложените стратегически цели на световната централа, познати като "ITF 2024". Комисиите ще имат основна ключова роля за стратегическата работа по приоритетите.

Генералният секретар на Българска федерация по тенис Катерина Генова е избран за член на Комисията по плажен тенис към Международната тенис федерация за периода 2018–2019 г. Комисията отговаря за администрирането на спорта на международно ниво чрез организирането на световния календар и инициативи за повишаване на участието в него.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини