Изкусителната Бруклин Декър отново в Sports Illustrated



21-02-2011 17:52 | Николай Драгиев

Съпругата на Анди Родик Бруклин Декър определено гони по популярност своята именита половинка. Дебютният филм на Декър Just go with it, в който участват още холивудски звезди като Дженифър Анистън, Никол Кидман и Адам Сандлър, пожъна добри резултати и се изкачи на върха в Боксофиса в САЩ.

На всичкото отгоре Декър отново изгря на страниците на легендарното Sports Illustrated. За разлика от миналата година, когато бе на корицата, сега за нея са отделени вътрешни страници, но фотосите са наистина впечатляващи.

ВИЖТЕ НОВАТА ФОТОСЕСИЯ НА БРУКЛИН!

Анди, който пропусна да участва на турнира в Сан Хосе заради премиерата на филма, се оказа че е фен на екранната партньорка на Бруклин - Дженифър Анистън.

"Той просто обожава Джен," призна Декър, която обясни, че се разбира по-добре със звездата от "Приятели", отколкото с Никол Кидман. "Анистън наистина много ми помогна. Тя знаеше, че това е първият ми филм и беше търпелива с мен."

Бруклин допълва, че с Анди имат толкова много работа, че любимото им занимание, когато са свободни, е да не правят нищо.

Попитана какво предпочита - секс с Анди или да спи, Бруклин отговаря: "О, Боже, съпругът ми ще ме убие, ако не кажа секс."




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини