ЕС Медиа отбеляза първата година на списание Спринт



27-11-2017 20:50 | Tennis24.bg

На бляскаво събитие в хотел "Маринела" бяха наградени и победителите в конкурсите за красота на сайтовете на ЕС Медиа – BGathletic.com, BGvolleyball.com, BGbasket.com и BGswim.com. Церемонията отбеляза и първия рожден ден на единственото спортно списание в България - "Спринт". 

Сред гостите бяха много спортни звезди от настоящето и от близкото минало, ръководители и функционери, както и някои от кориците на списание "Спринт", което набира все по-голяма популярност.

На церемонията официално бе промотиран и новият сайт на изданието - bgsprint.com, който събира в себе си новините от останалите спортни сайтове на ЕС Медиа и добавя всичко най-важно от света на спорта.

Церемонията се проведе с помощта на Mtel , Мултивитамини Alive! - Грабни енергия веднага!, винарска изба "Катаржина Естейт", водка "Норвегия", Andrews Fashion Studio, италиански дизайнерски бижута "Invoke", Асикс, фирма Стени, вносител на Patrizia Pepe, Monna.bg – парфюмният рай на България, предлагащ над 200 световни марки на едно място, ресторант "Табиет" и минерална вода "Qwell".

ПОДРОБНОСТИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини