Финалът на тенис сезона Димитров – Гофен на живо тази вечер



Финалът на тенис сезона Димитров – Гофен на живо тази вечер
Свързани турнири
Тагове
19-11-2017 17:55 | Tennis24.bg

Mtel Sport 1 ще излъчи днес на живо от 20:00 часа битката за титлата на финалния мастърс в Лондон между Григор Димитров и Давид Гофен. Двубоят ще може да се наблюдава пряко и на онлайн платформата ppv.mtel.bg срещу сумата от 1 лв. Шампионският мач, който ще сложи точка на тенис сезона, противопоставя двамата за шести път, като до момента балансът е четири на една победи в полза на българина.

Последната среща помежду им бе преди броени дни, в груповата фаза на турнира, когато първата ни ракета разгроми белгиеца с 6:0, 6:2. В останалите два мача в своята група Григор Димитров преодоля австриеца Доминик Тийм и испанеца Пабло Кареньо Буста. В последната си стъпка преди финала българинът надделя драматично над Джак Сок, с което си гарантира и рекордното за своята кариера трето място в ранглистата на ATP.

Въпреки че загуби безславно от Димитров, Гофен постигна престижен успех в предварителната група срещу световния Рафаел Надал, а в решаваща битка за второто място той прекърши съпротивата на Диминик Тийм. Най-неочаквана обаче беше победата на белгиеца в полуфинала срещу Роджър Федерер, завоювана след обрат в три сета.  

Прякото студио по Mtel Sport 1 започва 30 минути преди големия финал – в 19:30 часа.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини