Победи за Кузманов, Лазов и Костова на двойки



15-11-2017 12:37 | Tennis24.bg

Димитър Кузманов се класира за четвъртфиналите по двойки на турнира на червени кортове от серията "Чалънджър" в Сантиаго (Чили) с награден фонд 50 000 долара и гостоприемство. Мико и Гонзало Оливейра от Португалия победиха с 6:2, 6:4 Ариел Бехар от Уругвай и Фабиано Де Паула от Бразилия. По-рано Кузманов отпадна в първия кръг на сингъл от поставеният под №3 Карлос Берлок от (Аржентина), който е №121 в световната ранглиста.

Александър Лазов се класира на четвъртфинал по двойки на тенис турнира в Анталия (Турция) с награден фонд 15 хил. долара. Поставените под №4 Лазов и Хорст Райдер от Италия се наложиха с 6:3, 6:4 над Глеб Алексенко от Украйна и Дмитри Миагов от Русия. Вчера Александър Лазов и Александър Лазаров се класираха за осминафиналите на сингъл в Анталия.

За съжаление Васко Младенов приключи участието си на турнира от веригата Фючърс във Виетнам с награден фонд от 15 хиляди долара. В напреварата по двойки поставените под №2 Младенов и Вадим Урсу от Украйна загубиха с 3:6, 4:6 от индийците Черуку и Мукунд.

При жените Елица Костова се класира за четвъртфиналите по двойки на турнира в Норман (Оклахома) с награден фонд от 25 хиляди долара. Поставените под №4 Костова и Ю-Ксен Чун от Тайван победиха с 6:4, 6:3 американките Гилермо и Вакник. Днес Костова започва своето участие в напреварата на сингъл. Българката ще играе срещу британката Ами Саргеант.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини