Шарапова: Горда съм със себе си



Шарапова: Горда съм със себе си
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
04-09-2017 08:38 | Николай Драганов

Първото участие на Мария Шарапова в турнир от Големия шлем в последните 19 месеца приключи след три победи и загуба от Анастасия Севастова в четвърти кръг на US Open. 16-тата поставена латвийка спечели след 5:7, 6:4, 6:2 и ще срещне 27-годишната американка Слоунс Стивънс на четвъртфиналите.


"Беше страхотна седмица, от която мога да извлека много. Прекрасно е, че участвах в този мейджър турнир, това беше страхотна възможност, за която съм много благодарна", сподели след поражението 30-годишната рускиня, която е шампион от US Open през 2016 година.


Маша стартира надпреварата по невероятен начин с победа над №2 в схемата Симона Халеп, а след това записа още две победи, но в мача срещу Севастова допусна твърде много грешки и не успя да се противопостави на защитния тенис на съперничката.


"Дадох най-доброто от себе си. Мога да бъда горда с това", подчерта Шарапова. Рускинята още веднъж коментира казуса, повдигнат от Каролине Вожняцки, като настоя, че не я интересуват приказките около нея. 


"Наистина съм над всичко това, няма какво друго да кажа. Това, което има значение за мен, е какво се случва на корта. В живота си имам толкова неща, които съм имала възможност да преживея. Но имам жажда за още, да продължавам да тренирам и да преживявам тези моменти на корта. Това е, което има стойност за мен. Докато жаждата ми е жива, ще бъда тук. Това е важното", настоя тя.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини