Мачовете на Григор Димитров от Вашингтон пряко в ефира на Mtel Sport 1



Мачовете на Григор Димитров от Вашингтон пряко в ефира на Mtel Sport 1
Свързани турнири
Тагове
01-08-2017 15:20 | Tennis24.bg

Всички двубои на Григор Димитров на тенис турнира от сериите ATP 500 във Вашингтон ще бъдат предавани пряко в ефира на Mtel Sport 1. Надпреварата в американската столица вече стартира, а първата ни ракета ще започне участието си на сингъл в сряда срещу победителя от двубоя между британеца Кайл Едмънд и Хьон Чун от Южна Корея.

Димитров е поставен под номер 4 в основната схема, като водач е австриецът Доминик Тийм, който е седми в ранглистата на ATP. Втори в схемата на турнира е японецът Кей Нишикори (номер 9 в света), а трети поставен е канадецът Милош Раонич (номер 10 в света). Сред фаворитите в надпреварата се откроява и Александър Зверев, който се изкачи с три позиции до номер 8 в класацията на ATP.

Миналата година Григор Димиторв загуби във втория кръг от Даниел Евънс, а най-доброто му представяне във Вашингтон е от 2013 г., когато губи на четвъртфиналите от германеца Томи Хаас след два тайбрека.

През цялата седмица Mtel Sport 1 ще следи в реално време всички най-интересни срещи от американската столица. Първите мачове започват всеки ден от 23:00 часа, а последните около 3:00 часа сутринта на следващия. Турнирът продължава от 31 юли до 6 август, а наградният фонд е малко над 1 милион долара.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини