Изявите на Бербатов в Индия на живо по спортните канали на Мтел



28-08-2017 17:16 | Tennis24.bg

Феновете на Димитър Бербатов ще имат шанса да следят на живо неговите изяви в ефира на спортните канали на Мтел.

 

Най-добрият български футболист за последните 15 години подписа едногодишен договор с тима на индийския "Керала Бластърс". Сезонът в Суперлигата на азиатската държава стартира през октомври, а Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 ще следят в реално време всички двубои на българина.


Бербатов ще е вторият най-добре платен футболист в местното първенство със заплата от 1 милион евро, което го нарежда непосредствено след бившия му съотборник в Тотнъм и негов близък приятел – Роби Кийн, част от състава на "Атлетико де Колката".

 

В "Керала Бластърс" Бербатов ще се събере с бившия си наставник във "Фулъм" – Рене Мюлестийн, както и с Уес Браун, с когото заедно защитаваха цветовете на "Манчестър Юнайтед".


"Керала Бластърс" е създаден през 2014 г. и играе домакинските си срещи на 75-хилядния стадион „Джавахарлал Неру” в Кошин. Най-голям дял от акциите на отбора се притежава от бившата звезда на крикета Сачин Тендулкар, като негови партньори са местен предприемач  и лица от индийския шоубизнес. През миналия сезон тимът достига до финала на Суперлигата, където губи след дузпи от "Атлетико де Колката".  


С мачовете от индийската Суперлига, спортните канали на Мтел разширяват богатото си футболно съдържание, което включва прякото предаване на най-интересните двубои от холандската Ередивизи, руската Премиер лига, украинското и китайското първенство.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини