Скритият фаворит Иснър се отказа от участие във Вашингтон



Скритият фаворит Иснър се отказа от участие във Вашингтон
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
01-08-2017 11:15 | Николай Драганов

В последните седмици за първи път в своята кариера Джон Иснър спечели два последователни трофея - в Нюпорт и в Атланта, което даде големи надежди на американеца за предстоящите големи турнири в САЩ. 


Контузия в коляното обаче е спряла Иснър от участие на турнира във Вашингтон, съобщиха световните агенции. 9-тият поставен ще пропусне тази надпревара за първи път от 2012 година. Иснър игра финал тук при дебюта си през 2007 година, който загуби от Анди Родик. След това той игра още два финала - през 2013 и 2015 и бе един от фаворитите за трофея през тази година с оглед формата си.


Най-вероятно става дума за стар проблем, от усложняването на който Иснър и екипа му се приесняват поради натоварената програма и последователните мачове без почивка. Очакванията са Иснър да бъде готов за "Мастърс" турнирите в Монреал и Синсинати, както и за традиционната за него надпревара в Уинстън-Салем, които се явяват подготвителни за US Open. 


Зрителите във Вашингтон няма да успеят да се насладят на двубой между двамата най-добри американци в момента - Иснър и Джак Сок, които жребият определи като потенциални съперници в трети кръг. Джон ще бъде заменен в основната схема от 20-годишния австралиец Марк Полманс.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини