Родик изхвърлил на боклука трофеите си



Родик изхвърлил на боклука трофеите си
Свързани играчи
Тагове
16-07-2017 14:08 | Tennis24.bg

Бившият №1 в света Анди Родик е „разчистил” дома си в Остин, Тексас от почти всичките си трофеи, които спечели в кариерата си.  Новината разкри съпругата на американеца Бруклин Декър. „Трофеят от US Open стои, но Анди изхвърли всички останали на боклука”, сподели манекенката в интервю за списание People.

Родик бе на 21 години, когато проби на голямата сцена с титлата си в Ню Йорк през 2003 г., която си остава последната голяма титла, спечелена от американец. Същия сезон той оглави световната ранглиста. Неговото отказване през 2012 г. остави Съединените щати без активен шампион от Големия шлем за първи път от 129 години.

Анди не успя да стигне до втори голям триумф, въпреки че игра на четири финала в Големия шлем, като всичките бяха загубени от Роджър Федерер. Той обаче спечели 32 титли и прекара почти десетилетие в топ 10 в 12-годишната си кариера, а по-късно този месец ще бъде включен и в Залата на славата.

„Бях наистина разстроена, каза още Бруклин за почистването, което мъжът й е осъществил. - Той го направи в ден, в който не бях в града. Реши, че тези неща за него не означават успех, не го определят и не го вълнува тези материални неща да стоят в къщата”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини