Кинозвезди и боксьори ще представят купите в Париж



09-06-2017 13:51 | Любомир Тодоров

Организаторите на Откритото първенство на Франция по тенис повдигнаха завесата за част от церемонията преди финалните двубои на "Ролан Гарос". Купите ще бъдат донесени на корт "Филип Шатрие" в специални куфари, направени от Louis Vuitton Malletier.


В събота от 15:50 часа шведският актьор Александър Скарскагард и олимпийската шампионка по бокс Естел Мозли от Франция ще покажат трофея "Сюзан Ланглен" минути преди началото на женския финал между Симона Халеп и Йелена Остапенко.


Скарсгард доби популярност със сериала "Истинска кръв", където изигра ролята на вампира Ерик. Освен това той се изявява като режисьор и пише сценарии.


Ден по-късно и същия час Никол Кидман и златният медалист в бокса от Рио Тони Естанге, който е годеник на Мозли, ще покажат на публиката "Трофея на мускетарите" преди мъжкия финал.


Австралийката Кидман спечели "Оскар" през 2003 година за ролята си в "Часовете". Тя е носителка на няколко награди "Златен глобус".



Двамата боксьори бяха и на тегленето на жребия в Париж през май. Ако френската столица спечели домакинството на Олимпийските игри през 2024 година, турнирите по тенис и бокс ще се състоят на комплекса "Ролан Гарос".

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини