Започва 6-ото издание на Автомобилен сервиз на годината



06-06-2017 13:42 | Tennis24.bg

За шеста поредна година автомобилни сервизи от цялата страна имат възможността да вземат участие в престижния конкурс „Автомобилен сервиз на годината”, организиран от Shell България, с подкрепата на Орбико България и SGS България.

В него ще бъдат отличени професионални автомобилни сервизи, които развиват знанията и уменията на своите служители, стимулират профилактиката, качественото обслужване и доброто отношение към клиентите, и така им помагат да се наслаждават на шофирането. Повече от 160 сервиза са участвали досега в състезаниниеето, търсейки признанието както на професионално жури, така и на клиентите си.
 
„Конкурсът „Автомобилен сервиз на годината“ се утвърди като платформа, която среща интересите на професионалните автосервизи, експертите и клиентите, които така оценяват работата им. Инициативата се разви през годините, и в стремежа си непрекъснато да предлагаме нови неща, тази година обновяваме критериите за оценка и добавяме нова категория - „Обслужване на хибридни и електрически автомобили“,  коментира Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България.
 
Конкурсът тази година:
 
Изборът на победител ще протече в две фази. В първата, която започна от днес и продължава до 5 юни, потребителите могат да гласуват онлайн за сервиза, който подкрепят на адрес: www.carworkshopoftheyear.com. На 6 юни ще бъдат обявени първите пет сервиза от всички конкурсни категории, които преминават на втори кръг. От 7 до 20 юни тези сервизи, които са получили най-много подкрепа, ще бъдат посетени на място и оценени от авторитетно жури.
 
Голямата награда „Автомобилен сервиз на годината” ще бъде присъдена от журито на един от победителите в пет конкурсни категории – „Голям мултифункционален сервиз”, „Компактен мултифункционален сервиз”, „Грижа за автомобила и околната среда при избор на смазочни продукти“, „Обслужване на хибридни и електрически автомобили“ и „Близо до клиента” (за сервиза, събрал най-много гласове от потребители по време на онлайн гласуването). Няма ограничение за броя сервизи, представители на една и съща верига, които могат да участват самостоятелно.
 
Победителят в конкурса, освен професионалното признание и правото да носи титлата „Автомобилен сервиз на годината 2017“, ще има възможност да изпрати един свой представител на кръг от Формула 1 в Монца, Италия през 2018 г. Всеки от наградените сервизи ще получи ваучери за гориво от Shell България на стойност 1 000 лв. с ДДС; 20 л. моторни масла Shell Helix от Орбико България; и безплатeн тест на проба моторно масло по пълния обхват на изпитване на моторни масла, предлаган от SGS България, на стойност 388 лв. с ДДС.
 
Журито, съставено от автомобилни експерти, журналисти и представители на Shell България, Орбико България и SGS България, ще извърши своята оценка на базата на измерими параметри, проверени и потвърдени от независимите експерти на SGS. Наградите ще бъдат връчени по време на специална церемония на 28 юни 2017 г. За поредна година конкурсът се провежда в партньорство със сп. BBC ТopGear.
 
Организаторите на конкурса са предвидили и допълнителни награди - служителите на сервизите-финалисти във втория етап на инициативата, ще имат възможност да разширят допълнително квалификацията си като присъстват на обучение за контрола на качеството и количеството на горивата и маслата.
 
Гласуването става ТУК.

За Shell в България

Shell България ЕАД е на българския пазар от 25 години с мрежа от около 100 търговски комплекса за продажба на горива на дребно и е един от лидерите на този пазар в страната. През този период компанията въведе и утвърди високотехнологичните горива Shell V-Power, услугата euroShell Card за отложено плащане и ефективно администриране на автопарка на бизнес клиентите, както и програмата за лоялност ClubSmart. Всеки месец в търговските комплекси Shell в България се обслужват повече от 1 милион клиенти.

През последните години Shell работи активно за разширяване на партньорството си с други компании с цел въвеждане на нови предложения и удобство на клиента. Към дългогодишното партньорство с MaкДоналдс се добави и това с DHL, в резултат на което се предлага нова услуга на клиентите на 16 обекта в страната. Компанията има вече 18 магистрални обекта в България, които са част от европейската мрежа от над 650 магистрални обекта на Shell. Така клиентите на тези бензиностанции се присъединяват към 25-те хиляди клиенти, обслужвани ежечасно в тези търговски комплекси в Европа. Допълнителна информация на http://www.shell.bg/.
 
За Орбико България

Орбико България – водещ дистрибутор на голям брой качествени и световно известни продукти, е официален вносител на смазочни продукти Shell за България от 2007 година. Партньорството с Shell Lubricants вече 10 години е гаранция за високо качество и надеждност на предлаганите на пазара смазочни продукти. Смазочните продукти Shell Helix са резултат от научно-изследователски програми, в които Shell си сътрудничи с водещи производители на автомобили, за да предложи най-подходящите масла.

Гамата автомобилни масла Shell Helix защитават съвременните високоефективни двигатели от вредни отлагания, които намаляват мощността и влошават работните им характеристики. Маслата Shell Lubricants представят революционната технология  PurePlus – процес, при който природният газ се преобразува във висококачествено базово масло. Това води до подобрена икономия на гориво, по-ниско потребление на масло и по-добро представяне при екстремни температури. Допълнителна информация: http://shell.kavenorbico.bg.
 
За SGS България

SGS, водеща в света компания за проверка, верификация, изпитване и сертифициране, присъства в България от 1991 г. С повече от 390 експерти в цялата страна, централен офис в София и оперативни офиси във Варна, Бургас, Русе, Пловдив, Свиленград и Стара Загора, компанията се е наложила като водещ доставчик на услуги в областта на количествен и качествен контрол на стоки, сертифицирането на системи за управление, продукти и услуги.

Акредитираните лаборатории на SGS България предлагат широк спектър от услуги за нефтени и химически продукти, потребителски стоки, селскостопански продукти; услуги в областта на индустриалното производство и околната среда, микробиология, ГМО, почви, води, текстил, както и в областта на сертифициране на системи за управление. Допълнителна информация на: http://www.sgs.bg.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини