Тони Надал: Може и да се върна в Париж с друг играч



Тони Надал: Може и да се върна в Париж с друг играч
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
03-06-2017 11:27 | Николай Драганов

Тони Надал ще спре да пътува за всеки турнир със своя племенник Рафаел, или поне това е планът, от следващия сезон. Чичо Тони обаче призна, че се надява някой ден да се завърне в Париж с друг играч.


"Ще ми бъде много приятно да се завърна тук с някой от моите синове, но не вярвам да се случи. Или пък с някое момче от академията, която открихме в Майорка. Бих искал да помогна на играч да стигне до върха, като започнем от нулата, но също така обичам ежедневната работа и много други неща в живота", каза Тони Надал, чиито племенник Рафаел днес празнува своя рожден ден.


Запитан дали се чувства по специален начин през тази година в Париж, след като се очертава тя да му бъде последна в трибуната на Надал, чичо Тони отвърна отрицателно. "Всъщност, не. Не чувствам нещо такова. Може би ще бъде различно да го гледам по телевизора и ще си казвам: преди година беше там. Но за момента не искам да мисля за това. Имах шанса да изживея невероятни неща тук и не съм от хората, които съжаляват".


"Рафаел щеше да има същите успехи през тези години, дори да беше спрял да работи с мен. Нещата никога не са завинаги и не могат напълно да променят живота", добави той.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини