Дъждът спря Зверев и Вердаско



30-05-2017 09:32 | Любомир Тодоров

Любомир Тодоров, пратеник на Tennis24.bg в Париж


Деветият поставен Александер Зверев и Фернандо Вердаско не успяха да завършат снощи двубоя си от първия кръг на "Ролан Гарос".


Заради завалелия дъжд, а и спусналия се мрак над централния корт "Филип Шатрие" срещата беше прекратена при резултат 4:6, 6:3 от гледна точка на германеца, след час и половина игра. Саша може да бъде доволен донякъде от отлагането. Той изигра слаб първи сет, в който испанският левичар поведе с 4:1 и бързо го затвори.


Зверев постабилизира играта си във втория. Той направи решителен пробив за 5:3 и след това с добър сервис гейм изравни частите. Веднага след това мачът беше спрян.


Двубоят ще се доиграе днес, отново на "Филип Шатрие", както е по регламент. Мачът е втори в програмата, след Йохана Конта -  Сие Су-Уей, който започва в 12 часа наше време. По този начин срещата на световния номер едно Анди Мъри с Андрей Кузнецов отива трета в програмата и ще стартира след края на Зверев - Вердаско.

 

Синоптиците прогнозират за вторник превалявания до обяд, но след това слънчево време с максимална темепература за Париж от 23 градуса.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини