Финалите на АТР остават в Лондон до 2020 с нов спонсор



Финалите на АТР остават в Лондон до 2020 с нов спонсор
Свързани турнири
Тагове
25-05-2017 13:41 | Станко Димов

Финалите на АТР ще останат в Лондон до 2020-а година, съобщиха от пресслужбата на асоциацията. Надпреварата ще има нов главен спонсор – японската компания за иновации Nitto Denko Corporation. Турнирът, който се проведе в Лондон за първи път през 2009-а, вече ще носи името Nitto ATP Finals.

„Щастливи сме, че оставаме в Лондон и ще имаме нов главен спонсор в лицето на Nitto”, каза президентът и изпълнителен директор на АТР Крис Кермод, който присъства на обявяването на новината в Лондон, а компания му правеха мнозина ВИП гости, сред които и 3-кратният победител в турнира Борис Бекер.

„Много сме горди, че ставаме основен спонсор на финалите на АТР”, коментира президентът и изпълнителен директор на Nitto - Хидео Такасаки. „В турнира се изправят най-добрите тенисисти през сезона, което отговаря на нашата психология да се стремим да се развиваме технологично на местно и глобално ниво. Като основен спонсор се надяваме, че ще успеем да ускорим популяризирането на нашия бранд, особено в навечерието на 100-годишнината ни (2018)”.

Шампион в последното издание на надпреварата стана Анди Мъри, който на финала победи Новак Джокович и подпечата оставането си на върха на ранглистата. Тази година финалите на АТР ще се проведат в периода 12-19 ноември.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини