Анри Льоконт: Агаси ще даде нещо специално на Ноле



24-05-2017 11:01 | Николай Драганов

Бившият френски тенисист стана поредното голямо име, което одобри напълно сътрудничеството между Новак Джокович и Андре Агаси. Легендарният американец ще влезе в щаба на Ноле за "Ролан Гарос".


"Това е нещо ново и добро за тениса", каза Льоконт, който е последният французин, достигал до финал на "Ролан Гарос". "Наистина се надявам да проработи, защото ако се случи, ще даде нещо специално на Новак", подчерта той.


Според французина Агаси може да помогне на Джокович да открие отново искрата, която му липсва от спечелването на "Ролан Гарос" през миналата година.


"Наистина вярвам, че той може да помогне на Новак да открие отново своя път към върха. Андре има онази силна персоналност, която може да даде съвет на Ноле", добави той.


"Той има опита да се завърне след контузия и други проблеми - от топ 150 до №1. Не става дума просто за треньорство. Играчи като Новак, Роджър и Рафа се нуждаят от нещо ново, от различна посока. Наистина се надявам Новак да има достатъчно сила и мощ, за да покаже онова, което показа през миналата година", завърши Льоконт, който ще работи с Евроспорт по време на тазгодишното издание на Откритото първенство на Франция.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини