Бивш треньор посъветва Ноле да разговаря с Федерер



25-04-2017 09:38 | Николай Драганов

Бившият треньор на Новак Джокович в Купа "Дейвис" Богдан Обрадович посъветва световния №2 да разговаря с Роджър Федерер относно своята форма и представянето си през тази година.


Ноле не изживява най-добрата си година, след като отпадна рано на любимия си Australian Open и засега е спечелил само един трофей от началото на сезона. 


"Може би Джокович трябва да разговаря с Федерер. Те са приятели, познават се добре отдавна и швейцарецът със сигурност може да му даде някои добри съвети", коментира Обрадович пред сръбско издание.


"Като се има предвид, че Федере успя да се завърне в Топ 10 и да спечели тазгодишния турнир от Големия шлем в Мелбърн на 36-годишна възраст, не виждам причина Ноле да не може да бъде №1 отново", добави той.


"Всички играчи срещу него се мотивират допълнително, а неговата мотивация изглежда непостоянна. Той не е в най-добрата си форма, сервисът му е на периоди, както и други елементи от играта му, които бяхме свикнали винаги да бъдат на топ ниво", коментира още Обрадович.


"Така или иначе, трудно е да играеш на толкова високо ниво непрекъснато. Анди Мъри има голямо предимство в ранглистата, но аз съм сигурен, че Джокович отново ще бъде претендент за върха", завърши той.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини