91-вият в света спря Робредо на старта в Барселона



91-вият в света спря Робредо на старта в Барселона
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
25-04-2017 09:05 | Николай Драганов

"Щастливият губещ" Юичи Сугита от Япония се възползва прекрасно от попадането си в основната схема на турнира от сериите ATP 500 в Барселона и отстрани шампиона от 2004 година Томи Робредо след победа с 6:4, 6:3 на старта. Това беше и първа победа за японеца през сезона, а Робредо напусна рано една от любимите си надпревари, за която получи уайлдкард.


28-годишният Сугита ще се изправи в следващия кръг срещу деветия поставен Ришар Гаске, който започва директно от втори кръг. 


Младият квалификант Каспър Рууд ще срещне финалистът от Монте Карло Алберт Рамос-Винолас във втори кръг, след като в откриващия си двубой надигра Раду Албот с 6:2, 6:2 за 65 минути. Рууд е най-младият играч в основната схема, а по-рано през сезона достигна до полуфинал на турнира в Рио. Той се намира под №6 във временното класиране за ATP финалите за младоци, които през тази година ще се проведат за първи път в Милано.


Испанският ветеран Николас Алмагро пък успя да надиграе квалификантът от Канада Стивън Диез с 6:3, 6:4 и във втори кръг ще се изправи срещу най-добрият сред младоците и лидер в битката за Милано Александър Зверев. 


Британецът Кайл Едмънд си гарантира страхотен сблъсък във втори кръг с четвъртия поставен Доминик Тийм, след като се наложи над Жереми Шарди с 6:3, 6:4 в първия си мач. Надпред продължават още Андреас Сепи, Алберт Монтаньес, Марсел Гранойерс и Кевин Андерсън.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини