Мъри: Разочарован съм, но има и позитивни неща



Мъри: Разочарован съм, но има и позитивни неща
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
21-04-2017 15:26 | Станко Димов

Анди Мъри не скри разочарованието си след отпадането от „Мастърс 1000” турнира в Монте Карло. Водачът в световната ранглиста напусна надпреварата още в трети кръг, след като беше спрян от Алберт Рамос-Виньолас с 6:2, 2:6, 5:7. Във финалния трети сет Мъри пропиля аванс от 4:0 гейма.  

„Разочароващо е да загубиш мач по подобен начин”, коментира Мъри след срещата. „Ако погледнете резултата ще видите, че той е 7:5 в третия сет. Преди седмица щях да съм ОК с подобен резултат. Но сядайки пред вас, след като съм имал преднина 4:0, не бих казал, че съм загубил много двубои по подобен начин в кариерата си”.

„Разочарован съм. Имах достатъчно шансове, за да спечеля. Бях близо, при 5:4 имах шанс да приключа двубоя. Разочарован съм, определено, но след ден или два ще погледна отново към този мач и ще направя съпоставка къде съм сега и къде бях преди седмица”.

До последно Мъри беше под въпрос за Монте Карло, тъй като се възстановяваше от контузия в лакътя, заради която беше принуден да откаже участие в Маями преди няколко седмици.

„Изобщо нямаше да се реша да играя тук, ако не можех да сервирам по правилния начин. В петък или събота започнах да изпълнявам начален удар с максималната сила, на която съм способен. Това е добре. За мен това е позитивната новина на седмицата. Играх два часа и половина. Изпълних много сервиси, много повече отколкото бях тренирал. Лакътя ми се чувстваше добре. Днес се чувствах по-добре от предходния ден, което е страхотно”.

До края на сезона на клей Мъри има да защитава финали в Мадрид и на „Ролан Гарос”, както и титла в Рим.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини